Coach Teresa Talavera

Coaching Familiar

Coach Teresa Talavera RSS Feed
 
 
 
 

XERRADES PER A PARES I MARES TERESA TALAVERA COACH FAMILIAR

ELS GERMANS BESSONS – LES GERMANES BESSONES

TERESA TALAVERA COACHING FAMILIAR

COAHING FAMILIAR- CONSTELACIONS FAMILIARS – TERAPIA SISTEMICA- COACH FOSFENO PEDAGOGA

BARCELONA – EIVISSA – ILLES BALEARS – PALMA MALLORCA – MENORCA

www.teresatalavera.com   www.coachfamiliar.com

info@coachfamiliar.com

telef.637.54.66.31

http://afaarbret.wordpress.com/page/5/

Xerrada sobre la relació entre germans/es i bessons/es

El dimarts 19 de març a les 20 hores la nostra escola va organitzar una xerrada del tema:
“La importància dels rols familiars, la relació entre germans/es i bessons/es”

La xerrada va anar a càrrec de la Teresa Talavera, coach familiar i terapeuta sistèmica. És possible que conegueu a la Teresa perquè havia estat educadora de la nostra escola.

La família és l’entorn natural de la societat i de la vida. Vivim per a nosaltres i per a la nostra família. Creixem en un entorn familiar i escolar, que ens determina i que ens desenvolupa com a persones. En aquest entorn pot haver-hi situacions o conflictes de difícil solució que fins i tot posin en perill la integració familiar, a més de models familiars nous que poden dificultar les relacions interfamiliars i la integració en la societat.

Tenir els rols, l’ordre i el lloc familiar adequat ens ajudarà a gaudir de la família, de la vida familiar i també de la nostra individualitat, així com que els nostres fills millorin la relació entre els germans, la relació amb els companys i amb els adults, i també tenir actituds més alegres i respectuoses.

TERESA TALAVERA COACH FAMILIAR CONSTELACIONES FAMILIARES TERESA TALAVERA TERAPIA SISTEMICA TERESA TALAVERA COACHING FAMILIAR TERESA TALAVERA BARCELONA TERESA TALAVERA COACHING FAMILIAR TERESA TALAVERA CONSTELACIONES FAMILIARES TERESA TALAVERA COACH FOSFENO PEDAGOGA TERESA TALAVERA COACH FAMILIAR TERESA TALAVERA CONSTELACIONES FAMILIARES TERAPEUTA SISTEMICA TERESA TALAVERA COACHING FAMILIAR TERESA TALAVERA TERAPIA SISTEMICA TERESA TALAVERA CONSTELACIONES FAMILIARES BARCELONA TERESA TALAVERA BARCELONA IBIZA MALLORCA PALMA MENORCA BARCELONA

Leave a Reply